En inbjudan till invigning

Jag fick midsommarafton, den 20 juni, i en insändare i Trelleborgs Allehanda, en fråga ställd till mig gällande överfarten vid Maglarpsrondellen. Insändaren från Sölvie Anderberg kan ses här .

Mitt svar skickades in och publicerades idag, den 24 juni.  Svaret ses i sin helhet nedan.

 

En inbjudan

Jag vill på detta sätt bjuda in Sölvie Anderberg, efter insändaren den 20 juni, att tillsammans med mig färdas över E6:an vid Maglarpsrondellen. Min förhoppning är att vi får denna överfart på plats detta år, men det kan bli nästa år som den är på plats.

Kommunfullmäktige antog detaljplanen i måndags, den 23 juni. Nu får vi möjlighet att tillsammans med Trafikverket bygga en överfart vid Maglarpsrondellen över E6/E22:an.

Dessutom ger detaljplanen Trelleborg möjligheter att utvecklas ytterligare. Förutom att vi får den trafiksäkra överfarten på plats utökar vi samtidigt Albäcksskogen och detta rekreationsområde samt skapar förutsättningar för centralt belägna bensinstationer att flytta ut från city. Mer rekreationsområde, fler pendlarparkeringsplatser, drivmedelsstationer bort från city och trafiksäkra överfarter – allt är på gång. Allt kan vi få på plats i år. Mycket är på gång i Trelleborgs kommun tack vare Femklövern. Vi inte bara lovar, vi levererar!

Välkommen på invigningen av överfarten om några månader Sölvie!

Ulf Bingsgård
Kommunstyrelsens ordförande (M)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s