(M)ed kärlek till Trelleborg och Söderslätt satsar vi på valseger

(M)ed kärlek till Trelleborg och Söderslätt satsar vi på valseger!

(M)ed kärlek till Trelleborg och Söderslätt tar vi stegen in i framtiden

(M)ed kärlek till Trelleborg och Söderslätt tar vi stegen in i framtiden

Vi börjar med det självklara. Det är en vecka var tills vallokalerna stänger.
I Trelleborg har vi högre andel förtidsröstande detta valet jämfört med förra.

Sedan mitten av förra veckan har jag haft smaken av champagne i min mun. Jag ser för mitt inre hur vi alla glädjerusigt skuttar omkring på vår valvaka på Casablanca när de första rapporterna trillar in. Vi har gjort det ingen trodde var möjligt. Vi har sett till att gå fram rejält och tagit minst 20 mandat i kommunfullmäktige. Ser ni också bilden? Känner ni också glädjen? Det bara bubblar i mig av glädje när jag vet att vi kommer lyckas med denna bedrift.

Hur kan jag då tänka så? Jo, för i samtal efter samtal så är det fler och fler som säger sig att de kommer rösta på oss. Fler och fler inser att om Trelleborg ska kunna utvecklas så är det ett absolut måste att vi ska styra kommunen.  Nyfikenheten kring vår politik är större nu än de två tidigare valen. Fler vill få och säkra sig sina argument för att rösta på Moderaterna i Trelleborg.

Vi är ett bra gäng. Ett glatt gäng som har kul tillsammans. Ett enat parti som har erfarenhet av att ta ansvar och styra en kommun. Ett parti som både kan och vill fortsätta. Vi har sett till att Trelleborg fått behövliga strategier för framtiden. Vi har visionerna för framtiden.

Nu gäller det! Nu gäller det att vi lägger i en ännu högre växel och på alla möjliga sätt kämpar för att säkra valsegern. Vi kommer vara fullkomligt slutkörda när vi ses på söndagens valvaka. Vi har gett allt och lite till. Men, tröttheten kommer vara som bortblåst när vi börjar dansa på borden och firar valsegern.

Kom igen! Nu kör vi! Vi ska vinna detta valet och det gör vi självklart (M)ed kärlek till Trelleborg och Söderslätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s