DÖ? Nej tack!

DÖ? Nej tack!

Moderaterna i Trelleborg anser att Decemberöverenskommelsen (DÖ) spelat ut sin roll. Vi kommer ställa oss bakom det pågående uppror mot den.

 

”- Moderaterna i Trelleborg har landat i ett ställningstagande där vi ställer oss bakom det uppror som pågår mot Decemberöverenskommelsen” säger Ulf Bingsgård, oppositionsråd och ordförande för Moderaterna i Trelleborg. 

 

Decemberöverenskommelsen diskuterades vid Moderaterna i Trelleborgs förmöte igårkväll. Olika synpunkter kom fram och diskussionen var intressant och intensiv.

 

”- Överenskommelsen skapades i ett pressat läge i svensk inrikespolitik. Det som hänt sedan dess visar på att den spelat ut sin roll. Vi kan inte tillåta att valresultatet åsidosätts på detta sätt. Vi anser inte det längre finns en grund att hedra överenskommelsen utan anser att den ska upplösas” avslutar Ulf Bingsgård.

 

Upproret i Skåne mot Decemberöverenskommelsen startades genom en motion till förbundsstämman i maj från Moderaterna i Kävlinge. Moderaterna i Trelleborg beslöt igår att ansluta sig till denna och kommer rösta för motionen vid kommande stämma. 

 

Detta pressmeddelande har idag, 2015-04-08, skickats ut gällande Moderaterna i Trelleborgs ställningstagande kring Decemberöverenskommelsen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s