Värmande och välgörande

Värmande och välgörande

Kan en halsduk vara mer än bara ett värmande plagg? Ja, det är ju möjligt om du frågar mig.

Jag har tagit fram tre halsdukar som är – i alla fall enligt mig – snygga, praktiska och sköna. Samtidigt när man köper en halsduk synliggör man Rotary och bidrar till välgörenhet. Halsduken kostar 150 kronor och då går 50 kronor till någon av Rotarys verksamheter. Själv tjänar jag inget på detta, utan hela behållningen går till verksamhet.

Halsduken med Rotary

Två halsdukar med Rotary-emblemet finns. De 50 kronorna som kommer in går till Rotarys årliga fond. Den årliga fonden är den som bidrar till både lokala och globala projekt inom Rotary. Varje år bedrivs mer än 30 000 olika projekt runt om i världen.

En blå halsduk med Rotary synligt
En blå halsduk med Rotary något mer diskret

Halsduken med End Polio Now

När man köper den röda halsduken med End Polio Now går 50 kronor till kampen mot polio. För varje dollar som Rotary samlar in bidrar Bill and Melinda Gates Fondation med två dollar. Det krävs i princip i genomsnitt tre dollar för att kunna vaccinera ett barn till ett poliofritt liv.

Den röda End Polio Now-halsduken

Sugen på ett snygg och välgörande halsduk?

Hör av dig till mig.
Frakt kommer att tillkomma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s