Ett första steg

Så klart, nu ska man ju ha det fina smarta inlägget. Det som jag om tio år kan gå tillbaka och med stolthet visa upp. Se där, så smart var jag nar jag började blogga.

Just nu känns det högst osannolikt att detta inlägg kommer ligga som grund för kommande nomineringar till Nobelpriset i litteratur. Jag antar att det kommer bli bättre ju mer jag jobbar med även denna form av media. Trodde aldrig att jag skulle ta steget, men nu är det tagit.

Tänker att det måste vara bättre att börja och sen lära sig mer, än att försöka begripa sig på allt från början. Så, första inlägget klart. Nu ska jag lära mig hur det här fungerar… fixa inställningar och allt allt allt sånt.

8 reaktioner på ”Ett första steg

  1. Lycka till Ulf, Det lär du behöva…om man ska överleva bloggens djungel. Inte så mycket politik för då tröttnar folk. mer om dina andra intressen och så glöm inte att sätt in bilder…så Lycka till. Tummen upp!

    • Tack Lotta!
      Ja, jag ska försöka hålla en bra balans med intressanta ämnen. Dagens stora utmaning är att lära mig att lägga upp bilder.
      Vi får se hur det går 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s