Lär mig steg för steg

Jag får erkänna att jag inte är någon större fantast av att lära bruksanvisningar. Det är rätt mycket självlärt och lite gissningar som ligger bakom hur saker och ting fungerar. Det gör att jag med stor sannolikhet också missar alla fiffiga genvägar, utan får tassa framåt för egen maskin och tänka själv. Däremot får man gärna komma med tips och tankar. Jag är inte egensinne och ska klara allt själv, utan får jag tips om vad jag kan göra för att göra något bättre, så lyssnar jag gärna. Dock är det mitt beslut om jag väljer att följa förslagen eller ej 😉

En rätt naturlig fråga som jag fick när jag sa att jag skulle börja blogga var ”Varför?”. Det är en ytterst relevant fråga. Speciellt med tanke på att jag varit rätt så motsträvig till att blogga tidigare. Vet inte om detta är rätt för mig? Fast, det finns bara ett sätt att ta reda på det – genom att börja blogga.

Vad tänker jag skriva om? Det lär ju bli en hel del politik. Stort fokus bli på politiken som är med och formar framtiden i Trelleborg. Jag har haft den underbara förmånen att sedan 2007-01-01, efter valet 2006, vara med och förändra och förbättra för kommunens medborgare. Skapat nya möjligheter för vår kommuns medborgare att göra morgondagen lite bättre än gårdagen.

Året som nyss börjat kommer innebära bland annat en lokal valrörelse där vi inom Moderaterna kommer gå till val för ett förnyat och förstärkt förtroende att leda utvecklingen framåt i kommunen. Vi har under flera år kunnat visa på att vi inte bara pratar, utan ser till att leverera. Vi har ambitionen att fortsätta att förverkliga vår politik, i syfte att skapa en framgångskommun med hög livskvalitet och en långsiktigt hållbar tillväxt.

Vi har visionerna för framtiden. Vi gör visioner till verklighet. Vi är de som kan skapa förutsättningar för ett ännu bättre Trelleborg!

 

2 reaktioner på ”Lär mig steg för steg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s