Lite lugnare nu – vecka 28

Nu börjar det finnas lite fler luckor i kalendern än tidigare veckor. Kanske till rätt stor del beroende på att rätt många har semester nu. Det i kombination med att jag har skrivit in semester i min kalender också. Fastän det står SEMESTER i kalendern så är tre av veckans dagar uppbokade med jobb.

Veckan som gick var väldigt intensiv. Almedalsveckan där Trelleborgs kommun visade upp sig och pratade om arbetsmarknadsfrågor, infrastruktur och hamnfrågor samt klimat och biogas. Mycket trevligt och intensivt. Kommer nog mer om det snart i denna blogg…

En underbar avslutning på veckan var Vikingaslaget på Trelleborgen. Nu mera traditionell inledning på helgen är Vikingavigseln. Underbart roligt att få viga Linda och Patrik. Dessutom fick jag förmånen att vara med på festen efteråt. Från kärlek till andra handgripligheter, för på lördagen och söndagen drabbade vikingarna samman. Enligt min bestämda uppfattning, en tillräckligt stor styrka av vikingar som möts och slåss. Men Vikingaslaget på Trelleborgen är inte bara en sammandrabbning. Det finns också en marknad när olika fynd kan göras. Blev en hel del saker som bytte ägare. En av dem var jag, som fick en del nya ringar och träsniderier. En bra avslutning på en intensiv vecka. En bra början på det som nästan känns som en semestervecka.

 

Måndagen den 7 juli

Regionfullmäktige, Kristianstad

Utvärderingsmöte kring Almedalen

Inledningsanförande för Ungdomsforum

Möte i Stora Beddinge

Avstämningsmöte med Moderaterna i Trelleborg inför valet

 

Onsdagen den 9 juli

Möte kring valprogrammet på Förbundskansliet

 

Torsdagen den 10 juli

Träff mellan Ungdomsforum och politiker

Falsterbo Horse Show

 

Sen reser jag på en semesterresa till Rumäniens huvudstad, Bukarest #reseUlf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s