Första timmarna ombord #SEDOV

Första timmarna ombord STS SEDOV

Den fem man starka delegationen strålade samman efter kl. 8 i Malmö för gemensam färd mot Rostock. Lite oklarheter rådde gällande tid för SEDOVs avfärd. Ett bud var kl 9. Ett annat var kl 13. Det tredje budet, som vi riktar in oss på är avfärd kl 18.00. Än så verkar det vara det som gäller, fastän vi fick besked att vi skulle vara ombord senast kl 14. Så på något sätt stressade vi hit för att vänta i fyra timmar, utan mat eller dryck. Tursamt ändå att det var buffé på färjan, så helt hungrig är man inte. Dock hade det varit trevligt med något att dricka. Det blir först när vi är till havs, ungefär efter kl 18.30.

Inget är som väntans tider……

Trevlig underhållning har vi genom alla de vackra fartyg som passerar förbi under Hanse Sail.

Förra gången jag seglade med STS SEDOV, från Sassnitz, fick vi gå för maskin hela vägen. Ingen vind alls. Det verkar inte bli något problem denna gång. Bara vinden nu kommer rätt. Det återstår att se. Trevligt och annorlunda lär det bli.

IMG_2961.JPG

IMG_2964.JPG

IMG_2968.JPG

En reaktion på ”Första timmarna ombord #SEDOV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s