Stilla flyter #sedov fram

Stilla flyter STS SEDOV fram över Östersjön

 

Officiell väckning var klockan 07.00 där vi informerandes om att det var måndag, vid hastighet och temperatur, behagliga 20 grader. En bra frisk vind som gjort att vi ankommit tidigare än beräknat. Detta föranleder att fartyget beger sig ut på en tur på böljan den blå, istället för att ankra upp utanför Sassnitz. 

På program står ett bröllop. Brudföljet kommer med båt från Sassnitz för att giftas ombord. Kan bli kul att se hur ett ryskt/tysk bröllop går till. Liten förhoppning om fest finns nog hos alla.

Det dagliga livet på STS SEDOV rullar på. Det fejas och städas. Rost som ska knackas bort och ny målarfärg kommer på. Vi trainees fick information om STS SEDOVs historia och en rundvandring ombord.

Frukosten en var tämligen enkel, två välkokta ägg och bröd. På brödet kunde man välja att ha ägg eller körsbärsmarmelad. För att piffa till ägget kunde man ha majonäs. Te bjöds det på att dricka. Citron kunde man ha för att lyxa till morgondrycken. Tursamt nog kunde vi få en kopp kaffe under utbildningspasset. 

 

Nu väntar vi på lunch….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s