Från #SEDOV till m/s Trelleborg

Från STS SEDOV till m/s Trelleborg

De sista timmarna ombord STS SEDOV hade rätt stort inslag av väntan. En del frustration också, kopplat till att inte få klara besked.

Tur att Tommy var med. Vem vet hur det hade gått om inte han haft kontakten med hamnen i Sassnitz? De på STS SEDOV hade inte så stort engagemang för att lösa problemet. Ständigt nya besked om när båten kunde tänkas komma och hämta oss. När m/s Trelleborg seglade förbi på väg till Sassnitz började verkligen tiden ticka.

Äntligen kom den efterlängtade tolvmanna båten. Snabbt klättrade vi nerför repstegen. Bagaget firades ner. In på våra platser och vips åkte vi in. På tio minuter var vi inne i färjehamnen och med en knapp kvart kvar till avgång kunde vi vandra in på tågdäck på m/s Trelleborg.

Äntligen på väg över Östersjön med Trelleborg som slutmål.

IMG_3017.JPG

IMG_3021.JPG

IMG_3022.JPG

IMG_3016.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s