Mitt brev till medlemmarna inom #Moderaterna i #Trelleborg efter #val14

Mitt brev till medlemmarna inom Moderaterna i Trelleborg
Skickat den 15 september

Hej!

Jag har varit lite ”av” idag, mest beroende på att jag ägnat större  delen av dagen åt analyser och uttalanden om valresultatet och varför det blev som det  blev. Valet gick inte riktigt som vi hade hoppats på.

Det har så klart varit en av mina sämsta måndagar på länge. Jag känner  ändå att vi har gjort vår bästa valrörelse någonsin. Är så otroligt glad, stolt och imponerad  över er alla och ert engagemang. Så många som idag har hört av sig och beklagat resultatet  och inte förstått hur det har kunnat bli så här.

Analysera kan man göra i det oändliga. Vi kan  gräva ner oss i dem, men jag vill inte låta oss göra det. Vi har ett resultat. Vi måste gå  vidare.

Jag är så otroligt glad, stolt och tacksam över att ha fått vara den som haft ert förtroende i åtta år. Vi har tagit Trelleborg på en resa till framtiden.

Just nu  ser det så klart rätt mörkt ut för oss alla, men vi vet att det kommer en morgondag. En stund då det åter ljusnar och de mörka molnen försvinner. Då ska vi stå där, redo att åter lyfta Trelleborgs kommun mot nya höjder. Jag vet att den dagen kommer. Jag vet att vi kommer stå redo att möta den.

Tack alla som kämpat på! Kampen för ett bättre Trelleborg har inte slutat –  den har precis börjat!

Mycket har hänt i Trelleborg under vår tid vid makten. Vi kommer hålla  ångan uppe, så att inte utvecklingen stannar upp.

Vår kärlek till Trelleborg och Söderslätt kan ingen ta från oss.

Vi kommer att fortsätta arbeta för en ännu bättre kommun, varje dag!

Mina varmaste hjärtligaste hälsningar till er alla

Ulf Bingsgård
ordförande
Moderaterna i Trelleborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s