Femklöverns fyra fantastiska år

Femklöverns fyra fantastiska år

 

Idag kommer det sista Nyhetsbrevet från Femklövern i Trelleborg ut. Fyra år av gemensamt arbete för att utveckla Trelleborgs kommun tar också sitt slut. En del förtroendevalda har varit med enda sen Trelleborgsalliansen bildades 2007. Vi gjorde tillsammans det ingen trodde skulle vara möjligt. Vi visade att det gick att styra Trelleborgs kommun på ett annat sätt än det socialdemokratiska. Vi öppnade upp kommunen och lät medborgarna få möjlighet att välja och bestämma mer. Dessutom skapade vi rimliga förutsättningar för oppositionen att driva sin politik. Vi skapade en organisation där alla kunde vara delaktig och bidra. En rättvis och professionell organisation.

Ansvarsfullt har vi utvecklat och förvaltat Trelleborgs kommun. Under våra år har vi lyft Trelleborgs kommun och stakat ut riktningen för framtiden. Vi har sett till att få viktig infrastruktur på plats och är Sverigeledande inom ett antal områden. Långsiktiga strategier och framtidsvisioner tillsammans med handfast arbete som skapar förutsättningar för långsiktigt hållbar tillväxt i kommunen.

Nu vänds ett blad i Trelleborgs kommuns historiebok och en annan ledning träder till.

Jag är väldigt glad och stolt över allt det vi åstadkommit tillsammans. Diskussioner och förhandlingar ständigt med kommunens invånares bästa i fokus. Vi har vågat prova nya vägar. Vi har skapat förutsättningar för utveckling.

Jag vill tacka er alla som på olika sätt varit med och bidragit genom ert engagemang inom Femklövern. Vill också passa på att tacka Helena Dolfie, vår politiska sekreterare, som på ett förträffligt sätt arbetat för att skapa bättre och fungerande interna informationskanaler. En del av er slutar i samband med att mandatperioden slutar. En del av oss kommer att mötas på andra sidan årsskiftet.

Tack för våra år tillsammans. Jag hoppas att ni alla får en skön trevlig GOD JUL och att det blir ett spännande givande GOTT NYTT ÅR!

 

Ett gäng bilder från Femklövern i Trelleborg finns här.

Denna text publicerades i det sista Veckobrevet som Femklövern i Trelleborg producerade. Veckobrevet kom ut 2014-12-17.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s