Nu kör vi igång augusti – vecka 32

Nu kör vi igång augusti – vecka 32

 

När det är semestertider så lär den ena veckan vara den andra lik. Så kan jag nog också sammanfatta veckan som gick i jämförelse med förra veckan. En huvudstad besöktes och ett gäng vigslar. Tittar jag in i nästa vecka så blir det en resa och ett gäng vigslar. På ytan samma med innehållet är så annorlunda. Har fortvarande det som man skulle kunna kalla semester eller någon form av sommarledighet.

Veckan som gick ägnade jag till största delen till att besöka och uppleva Slovakiens huvudstad Bratislava. En trevlig och kuperad stad. Kuperad märkte jag mest av när jag i lördags skulle gå i Trelleborg, till Rådhuset för att förrätta en vigsel. För mina ben var mer vana nu vid att streta emot i backarna, inte gå genom lugna sköna platta Trelleborg 😉

 

Veckan som kommer bjuder på följande upplevelser:

Onsdagen den 5 augusti

Vigsel

Avfärd mot Rostock

 

Torsdagen den 6 augusti

Ankomst till Rostock och Hanse Sail 2015

Färd med segelfartyget Minerva

 

Fredagen den 7 augusti

Hanse Sail 2015 i Rostock

Hemfärd till Trelleborg

 

Lördagen den 8 augusti

Vigsel

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s