Hälften hälften men nu drar vi igång – vecka 34

Hälften hälften men nu drar vi igång – vecka 34

Förra veckan var nog den mest tydliga sista semesterveckan för min del. Även om jag jobbade en del, så gjorde jag det hemifrån. Förutom då de mötena, bland annat Mötesplats Skåne, som jag var på. Riktigt roligt att träffa kollegor igen efter sommarens ledigheter. Väldigt kul också att lyssna på Trelleborgs kommuns och Skånetrafikens föredrag om Trelleborgsbanan och dess positiva effekter. Jag kände stor stolthet i att ha varit bidragande till att ta Pågatågen till Trelleborg. Tack vare bra samarbete mellan Trelleborgs och Vellinge kommun samt Region Skåne och Malmö stad gällande förskottering och medfinansiering. Snart kommer tåget till Trelleborg. Mindre än fyra månader kvar….

 

Veckan som kommer innehåller först, hoppas jag, upplevelser. Jag åker till Krakow. Sen är det tillbaka in i vardagen, med att stå på Malmöfestivalen, vigslar och fira min fars födelsedag. Så, från lugna veckan blir det en rivstart. Nu är vi igång igen 🙂

 

Måndagen den 17 augusti

Krakow

 

Tisdagen den 18 augusti

Krakow

 

Onsdagen den 19 augusti

Reser hem från Krakow

Medborgardialog på Malmöfestivalen

Fira Fars födelsedag

 

Torsdagen den 20 augusti

Vigsel

Utvärderingsmöte kring Almedalen

Vigsel

Styrelsemöte med Moderaterna i Trelleborg

 

Lördagen den 22 augusti

Vigsel

 

Debattartikel skriven med kollegorna i presidiet i Region Skånes Demokratiberedning

Debattartikel skriven med kollegorna i presidiet i Region Skånes Demokratiberedning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s