Samhällsbyggnad i fokus vid dagens besök från Kina

Samhällsbyggnad i fokus vid dagens besök från Kina

Idag fick Trelleborg besök från Zoucheng i Shangdong-provinsen. Zoucheng är en stad på drygt 1,1 miljoner invånare.

Delegationen bestod av Kong Qingjian, Deputy Mayor,  The People’s Government of Zoucheng Municipality, Qu Yaowu, Chengqian Town of Zoucheng people’s government Mayor, Tian Suwen, Director general of Housing and Construction Bureau of Zoucheng people’s goverment, Cai Qinghua, Director of Administration Committee of Mengzihu New Zone Zoucheng Municipality samt Li Hua, Deputy Director general,  Bureau of Urban Planning of Zoucheng Municipality.

 

Inledningsvis presenterade jag Trelleborgs kommun och våra utmaningar och framtidsvisioner. Efter presentationen blev diskussionerna med sort fokus på samhällsbyggnad och våra utvecklings- och utbyggnadsplaner. Stort intresse väcker så klart våra ambitioner kring Sjöstaden och flytten av Trelleborgs hamn.

En reaktion på ”Samhällsbyggnad i fokus vid dagens besök från Kina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s