Pubkväll med Ulf och Henrik även i höst

Pubkväll med Ulf och Henrik även i höst 

Följande pressinformation har idag skickats ut

Populära pubkvällskonceptet fortsätter

I Trelleborg har ”Pubkväll med kommunalrådet” blivit en institution. Ett populärt och avslappnat sätt att diskutera lokala politiska frågor. Välkommen att träffa oppositionsråd Ulf Bingsgård (M) och Henrik Silfverstolpe (FP) under höstens Pubkvällar.

”- Bara för att vi nu är i opposition ska inte vårt goda samtal och möjligheter till närhet i politiken försvinna. Vi, De borgerliga i Trelleborg, fortsätter samtalet med kommunens invånare” säger Ulf Bingsgård, oppositionsråd (M) i en kommentar.

Onsdagarna den 7 oktober, 4 november och 2 december finns vi på Restaurang Strandgatan 32 by Dannegården. Vi är definitivt på plats mellan kl 18-20 för att föra samtal.

”- Pubkvällarna är ett trevligt sätt att möta trelleborgarna och diskutera aktuella frågor under lättsamma former” säger Henrik Silfverstolpe, gruppledare och ordförande för Folkpartiet i Trelleborg.

Konceptet ”Pubkväll med kommunalrådet” startades 2007 när Ulf Bingsgård tillträtt som kommunstyrelsens ordförande i Trelleborg. Allt från noll till fyrtiotalet besökare har kommit under åren. I princip varje första onsdag i månaden sedan 2007 har Ulf Bingsgård varit tillgänglig för samtal med nyfikna och debattglada kommuninvånare. Öppenheten och tillgängligheten fortsätter, nu med samarbetskollegan Henrik Silfverstolpe (FP).

En reaktion på ”Pubkväll med Ulf och Henrik även i höst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s