Vecka 8 betyder inte lov utan jobb jobb jobb

Vecka 8 betyder inte lov utan jobb jobb jobb

 

Ännu en händelserik rolig vecka läggs bakom mig. Bra start på veckan med att fira att Unity Line trafikerat Trelleborg i tio år. En trevlig tillställning ombord M/S Gryf. Efter denna festlighet blev det ett besök hos Palms Åkeri för att sedan avsluta kvällen på Rotary med föredrag av AB TrelleborgsHems VD Pia Jönsson.

Under tisdagen avlöste mötena varandra. Först ut var en träff med Trelleborgs Hamn ABs styrelse och information om vad som händer kring Trelleborg Business Centre. Därefter till Sport Club Oasen och Kajsas Skönhet och hälsa för ett företagsbesök. Intressanta samtal kring hälsa och friskvård. Eftersom detta var Alla hjärtans dag hade jag en vigsel att förrätta.

Först ut under onsdagen var en träff med Viqtoria, föreningen för kvinnliga företagare och beslutsfattare, och ett samtal kring näringslivet. Dagen innebar också ett besök hos ett företag i Arlöv som gör infarts-/informationsskyltar. Finns de som tycker att vi behöver få upp nya i Trelleborg. Hade helt klart varit läckert och snyggt att få det på plats. Dagen avslutades med en kväll i Lund. Först Akademiska Föreningens Överstyrelse och efter det en föreläsning i jubileumskursen. En föreläsning av professor Nils-Eric Sahlin om ”Var går gränsen i sökandet efter ny kunskap?” om medicinsk etik.

Jubileumsföreläsning kring var gränsen för forskning går

Jubileumsföreläsning kring var gränsen för forskning går

Under fredagen blev det stort fokus på tillgänglighet och hur vi ska kunna göra Trelleborgs centrum välkomnande och tillgängligt. Ett projekt är på gång 🙂 Eftermiddagen var förlagd till Toy World i Helsingborg för få bättre förståelse för deras verksamhet och behov av ytor.

Studiebesök på Toy World i Helsingborg

Studiebesök på Toy World i Helsingborg

 

Veckan som kommer bjuder på

 

Måndagen den 20 februari

Möte kring Lokala framgångssagor

Lunchmöte kring inkubatorverksamheten i Trelleborg

Planeringsmöte kring att involvera näringslivsperspektivet i Översiktsplanen för Trelleborgs kommun

Träff med Trelleborgs Taxi

Rotary – föredrag om champagne

 

Tisdagen den 21 februari

Studiebesök på Fitness Force

Exploateringsgruppen

Möte med Nyföretagarcentrum Öresund

 

Onsdagen den 22 februari

Studiebesök på Prestando AB

Studiebesök på Modulbetong AB

 

 

Torsdagen den 23 februari

Koordineringsgruppen Kuststad 2025

 

Fredagen den 24 februari

Medarbetarsamtal

och en den interna möten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s