Landslagsspelare in på valsedeln

Som ordförande för Moderaterna i Trelleborg har jag idag haft möjlighet att gå ut med denna nyhet.

 

Landslagsspelare in på valsedeln

Moderaterna i Trelleborg kan idag berätta att landslagsspelare Fatmir Seremeti ställer upp i höstens val till kommunfullmäktige.

– Det är verkligen glädjande att Fatmir valt att ställa upp för Moderaterna i valet till kommunfullmäktige, säger Ulf Bingsgård, ordförande för Moderaterna i Trelleborg. Moderaterna är ett öppet och välkomnande parti. Alla behövs i det fortsatta byggandet av välfärden i Trelleborg och Sverige. Jag välkomnar Fatmirs medlemskap och ser fram emot att ha honom som en del i vårt glada lag.

Fatmir Seremeti är trelleborgare och landslagsspelare i Svenska landslaget för goalball. Fatmir representerade Sverige vid Paralympics i Bejing 2008 då laget vann en bronsmedalj. Efter Paralympics i London (2012) sattes målet till Rio 2016, med sikte på medalj där.

– Det engagemang och den kompetens Fatmir visar på kommer väl tillpass i en valrörelse. Förvisso har Fatmir plats 58 på vår valsedel, men om det är någon som kommer klara av utmaningen att kryssa sig in i kommunfullmäktige så är det han, avslutar Ulf Bingsgård.

Moderaterna har idag 16 mandat av kommunfullmäktiges 51. Siktet är inställt på att ta minst 20 mandat i höstens val.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s