Snart är midsommaren här – vecka 25

Snart är midsommaren här – vecka 25

 

Veckan som nu läggs till handlingarna blev en helt klart lugnare vecka än vanligt. Men en ändå mysig vecka, tycker jag. Bra avslutning före sommaren med Moderaterna på SKL och ett bra medlemsmöte med Moderaterna i Trelleborg kring integrationsfrågor. Kul också att få vara en liten del i studenternas avslut. Vi delade ut varannan vatten i fredags, strax före de för sista gången gick in på Söderslättsgymnasiet, för att sen kunna springa ut på trappan. Då som officiellt nybakade studenter. Underbar känsla och glädje. Kul att få stå mitt i detta virrvarr av talkörer, tutor, visselpipor och bara glada förväntansfulla ungdomar.

 

Andra steget på resan till Peking är taget, jag har lämnat in min visumansökan. Ser verkligen fram emot denna resa. Lite pirr i magen är det trots allt. Tydligen kommer jag vara där när de firar nationaldag, så det borde bli en upplevelse. Sen är det också klart vilka två europeiska huvudstäder som får besök av mig i sommar – Bratislava och Ljubljana.

Men, innan jag beger mig ut på de långa resorna så ska en del klaras av på hemmaplan i veckan som kommer.

 

Måndagen den 15 juni

Studiebesök på SYSAV – Malmö

Styrelsemöte på SYSAV – Malmö

Rotary

 

Tisdagen den 16 juni

Regionfullmäktigemöte – Kristianstad

 

Onsdagen den 17 juni

Kommunstyrelsens arbetsutskott

 

Torsdagen den 18 juni

Kommunstyrelsemöte

Styrelsemöte med Samordningsförbundet i Trelleborg

Vigsel

Lunchföredrag för konfirmander – Om att bli en vinnare

Vigsel 

Intervju, boken Värdefullt 2

 

Fredagen den 19 juni

Midsommarafton

 

Lördagen den 20 juni

Premiär av De 39 stegen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s