Nu är det nästan semester – vecka 29

Nu är det nästan semester – vecka 29

 

Det är inte många saker som är inskrivna i kalendern den kommande veckan. Mestadels är det bara trevliga saker och egentligen inte så många arbetsrelaterade ting. Veckan som lämnas bakom oss har ungefär sett likadan ut. Veckan började med att jag fick hålla föredrag om mig själv på Rotary. Trevliga saker som vigslar, SommarRock i Svedala och mötet med Ungdomsforum blev det också. Mötet med Ungdomsforum var både trevligt och givande. Bra samtal och kloka inspel kring hur Trelleborg ska kunna bli en öppen och välkomnande stad och kommun. Ser fram emot den fortsatta processen och samtalen, ett bra sätt att utveckla den lokala demokratin i Trelleborg.

För  första gången besökte jag i lördags SommarRock i Svedala. Lustigt att något som är så nära ändå har förblivit obesökt. Men, så är det ibland. Det som ligger om hörnet besöks inte medan det som ligger långt bort är välbesökt. Nästan lite av den attityden låg bakom mitt ställningstagande en gång i tiden att jag skulle börja resa till Europas huvudstäder. Varför åka till Thailand när man inte besökt Tallinn? Av de 50 huvudstäder som anses finnas i Europa kommer nummer 32 besökas med början på söndag, Sloveniens huvudstad Ljubljana.

 

Vecka 29 bjuder på följande inbokade aktiviteter

 

Måndagen den 13 juli

Rotary

 

Onsdagen den 15 juli

Vigsel

Diskussioner kring företagsidé

 

Fredagen den 17 juli

Möte med Ungdomsforum

Vigsel

 

Lördagen den 18 juli

Vigslar

 

Söndagen den 19 juli

Reser till Ljubljana

 

Så, denna vecka kan nästan räknas som en riktigt semestervecka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s