Snart kör vi för fullt – vecka 33

Snart kör vi för fullt – vecka 33

Fler och fler återvänder till jobbet och solen har återvänt till våra breddgrader. En intressant kombination. Glad att jag har några lediga dagar kvar. Eller ledigt och ledigt. Jag sitter hemma och jobbar lite mellan varven. Dessutom lär mitt rum på Rådhuset vara svårt att sitta och jobba i nu. Fönsterbyte pågår och renovering av andra våningen, bland annat får golven en välbehövlig uppfräschning. Det gör att man lätt blir hög på jobbet 😀

Jag hade förmånen att än en gång få besöka Hanse Sail i Rostock. En fantastiskt upplevelse där mer än 240 fartyg av olika storlekar och sorter samlas. I år var det dessutom 25 årsjubileum och mer än en miljon besökare väntades under de tre dagarna. Extra trevligt och en underbar upplevelse är det att få vara ombord ett av fartygen som ger sig ut på några timmars kryssning.

Veckan som kommer bjuder på följande

 

Måndagen den 10 augusti

Rotary

 

Onsdagen den 12 augusti

Möte i Helsingborg med den interna arbetsgruppen inom Skånemoderaterna inför Moderaternas förbundsstämma i oktober. Jag sitter med i arbetsgruppen ”Ansvar för ekonomi- fler i arbete och växande företag”

 

Fredagen den 14 augusti

Mötesplats Skåne – Dockanplatsen i Malmö

 

Lördagen den 15 augusti

Vigsel

 

Söndagen den 16 augusti

Flyger till Krakow
#reseUlf använder sitt frikort och besöker en icke-huvudstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s