En vecka i demokratins namn – vecka 39

En vecka i demokratins namn – vecka 39

 

Den vecka som jag lägger till handlingarna har verkligen varit innehållsrik och varierande. Började med ett tvådagarsbesök i Bryssel med Moderaterna i Region Skåne. Ett besök med migrationsfrågan på agendan, snacka om att ha prickat in ett högaktuellt ämne. Mycket intressanta besök och innehållsrika diskussioner.

 

Väl hemma i Trelleborg stod jag värd för tre besök från olika delar av Kina. Först en delegation från Jiangsu, sen en från Hangzhou och slutligen en från Putuo. Veckan rullade på med ägardialog med Trelleborgs Hamn och en diskussion mot Torbjörn Karlsson (S) arrangerad av Lärarnas Riksförbund kring karriärtjänster och ambitionerna på skolans område i Trelleborg. En dag som avslutades med diskussioner kring kommande kommundirektör.

Helgen var helt vikt åt kultur. Jag var på premiären av Jersey Boys på China Teatern och såg på lördagen Förklädet på Göta Lejon. Två mycket sevärda och bra musikaler i Stockholm. Hinner nästan bara hem och för att åter åka till Stockholm och en vecka med nya upplevelser.

 

Veckan som kommer bjuder på:

Måndagen den 21 september

Besök från Kina, en delegation från Wuhan

Besök från Kina, en delegation från Baoshan

Dubbelvigsel

 

Tisdagen den 22 september

Närverksträff för förtroendevalda intresserade av att utveckla medborgardialogen – en träff arrangerad av SKL, Stockholm

 

Onsdagen den 23 september

Rådskonferensen – moderata råd samlas i Stockholm

Träff inför SKL, Stockholm

 

Torsdagen den 24 september

Förmöte med Moderaterna på SKL, Stockholm

Beredningen för demokratifrågor på SKL, Stockholm

 

Lördagen den 26 september

Vigsel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s