Lite resfeber på gång i vecka 40

Lite resfeber på gång i vecka 40

 

Jag har märkt att många har lagt märke till mitt resande i sommar. Först kunde jag inte riktigt förstå, eftersom jag rest ungefär lika mycket i år som tidigare år. Däremot har nog Facebook inte varit lika bra på att publicera mina bilder. Jag tar ju bilder och postar dem via Instagram och sedan kommer de ut på Twitter. Normalt sett borde de komma från Twitter till Facebook, men det är nog där det varit segt övriga år. I år funkade kopplingen bra och bilder flödade på. Gissar att det är därför fler lagt märke till mina härjningar bland Europas huvudstäder. Ska verkligen bli spännande och se om detta funkar i veckan som kommer, när jag ska till Beijing. Ser fram emot denna resa.  Ska bli så spännande, även om tillgång till sociala medier och internet är annorlunda mot hur jag brukar uppleva det på mina resor.

Veckan som gick hade stort fokus på demokrati och demokratiutveckling. Det var möte med Beredningen för demokratifrågor på  SKL och tidigare i veckan nätverksträff för förtroendevalda som vill utveckla medborgardialoger. Det är verkligen intressanta frågor som påverkar oss alla och kan bidra till utvecklingen i vårt samhälle på lång sikt. Veckan innehöll två besök från Kina, ett från Wuhan och ett från Baoshan. Dessutom mötes vi moderata råd för information och diskussion om dagsläget och framtiden inom partiet. Tre vigslar blev det också denna vecka. Den kommande veckan bjuder på följande

 

Måndagen den 28 september

Information om läget i kommunen med anledning av flyktingläget

Förmöte med De borgerliga

Kommunfullmäktige där bland annat jag ska få svar på min fråga om kommunens usla ekonomi och vilka åtgärder som planeras. Dessutom förväntar jag mig svar kring kommunens krishantering.

 

Tisdagen den 29 september

Styrgruppsmöte kring rekryteringen av ny kommundirektör

Regionfullmäktige i Kristianstad

 

Onsdagen den 30 september

Möte med revisorerna i Region Skåne med anledning av den nya organisationen

Intervju tillsammans med Henrik Silfverstolpe (FP) i Trelleborgs Allehanda 

Flyger till Beijing

 

Torsdagen den 1 oktober

Nationaldagsfirande i Kina – Beijing

 

Fredagen den 2 oktober till tisdagen den 6 oktober

SEMESTER – Beijing, Kina

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s