Lov? Inte i min kalender för vecka 44

Lov? Inte i min kalender för vecka 44

 

Veckan som nu läggs till handlingarna var ännu en trevlig och innehållsrik vecka. Fick möjlighet att samla upp lite trådar från Moderaternas stämma i Karlstad. Kunde hitta de flesta av mina inlägg i debatten på nätet och skriva om dem. Hade uttalande om infrastruktur, migrationspolitik, jämställdhet, välfärd och försvarsfrågor. Tyvärr kom det sista inlägget inte med i den digitala dokumentationen från stämman.

Roligt var det också att vara med när nätverket för förtroendevalda och tjänstemän som är intresserade av medborgardialoger i regioner och landsting startades upp. Det var ett initiativ från SKL och det fick god uppslutning med intressanta samtal.

Kul var också den resa som styrelsen för Trelleborgs Hamn AB gjorde. Trevliga personer och många intressanta möten. Vi fick tillfälle att träffa ledningen för Lübecks hamn (Travemünde) och Rostock hamn samt företrädare för TT-Line och Stena Line. Bra att höra om hamnarnas och rederiernas tankar och planer inför framtiden.

Absolut roligast var att bli blixtinkallad som konferencier vid modevisningen i Parken på onsdagen. Lite nervös start, men sen kom jag igång och hade kul. Hoppas att de som såg showen uppskattade den. Roligt att butiken på Strandgatan 32 visade upp sig och att vi fick en Sverigepremiär för kalsongmärket Yada Yada.

En helt klart roligt underhållande sak var Charley’s tant. Hela familjen Bingsgård begav sig till Galateatern för att se bland annat Claes Malmberg, Jan Malmsjö och Marianne Mörck prestera en bra, rolig och underhållande föreställning. Skrattmusklerna fick sig en rejäl workout.

 

Veckan som kommer bjuder på

Måndagen den 26 oktober

Förmöte med De borgerliga inför kommunfullmäktigemötet

Kommunfullmäktigemöte

 

Onsdagen den 28 oktober

Studiebesök med den interna arbetsgruppen inom Moderaterna på Hälsostaden Ängelholm

Akademiska Föreningens Överstyrelsemöte, Lund

 

Torsdagen den 29 oktober

Presidiemöte i Demokratiberedningen i Region Skåne, Malmö

Träffa landshövdingen på Residenset i Malmö

 

Fredagen den 30 oktober

Möte mellan presidierna i Kulturnämnden och Demokratiberedningen i Region Skåne, Malmö

Fira Olof Röstin 50 år i Svalöv

 

Lördagen den 31 oktober

Jubileumsbal för Lunds Naturvetarkår – LUNA

Agerar konferencier för butiken Strandgatan 32

Agerar konferencier för butiken Strandgatan 32

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s