Tillbaka till verkligheten – vecka 8

Tillbaka till verkligheten – vecka 8

Jag har haft ett par helt underbara dagar i New York. Bara kunnat vandra omkring i staden och njutit. Fyra musikaler har jag också hunnit med att se. Men, innan jag drog iväg blev en hel del jobb gjort.

Måndagen innebar bland annat Akademiska Föreningens Överstyrelse, tisdagen började med Tillgänglighetskommittén i Trelleborg och en eftermiddag med fokus på regional ungdomspolitik i Kristianstad. Onsdagens arbetsutskott blev lugnt i jämförelse med min vägran att justera falskheter i protokollet från senaste möte i kommunstyrelsen.

Tre timmar försenad lämnade jag Copenhagen Airport och kom fram betydligt senare än beräknat på torsdagen, mitt i natten, till New York  Efter några timmars sömn blev det läge att vandra runt i staden. Empire State Building besöktes och mycket sågs när jag vandrade upp- och nerför gatorna. Kvällarna var vikta åt underhållning, musikaler på Broadway med andra ord. Disaster – the musical, Kinky Boots, The Color Purple och Finding Neverland blev de fyra utvalda. Fantastiska, var och en på sitt sätt. Dessutom kunde jag se en välgjord intressant utställning om vikingar under mitt besök.

 

Disaster – the musical – en katastroffilm i musikaltappning. En riktig skrattfest.

 

Kinky Boots – en musikal om att tänka nytt och acceptera folk för vem de är

 

The Color Purple – en stark musikal om en kvinnas förändring från hunsad flicka till självständig kvinna

 

Finding Neverland – musikalrn om hur Peter Pan blev till. En musikal som bjuder på skratt, tårar och underbara sånger

 

Vad bjuder vecka 8 på?
Måndagen den 22 februari

Om jag är vaken – Rotary

 

Torsdagen den 25 februari
Några kreativa samtal

Vigsel

Styrelsemöte med Samordningsförbundet i Trelleborg

 

Lördagen den 27 februari
Vigslar

 

Söndagen den 28 februari 

Vigsel

Frihetsgudinnan

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s