Första tvåsiffriga veckan kommer nu – vecka 10

Första tvåsiffriga veckan kommer nu – vecka 10

 

Bakom mig lägger jag en vecka som handlat om allt från lokal och regional politik till nationell och utvecklande politik. Först ut var ett möte kring hur kommunfullmäktiges arbetsformer skulle kunna bli bättre. Ett möte strax före ett väldigt välbesökt och intressant kommunfullmäktigemöte, med många intressanta voteringar. Tisdagen var en heldag i Kristianstad på regionfullmäktige utan så intressanta voteringar. Kvällen innehöll möte med de moderata gruppen inför onsdagens kommunstyrelsemöte. Dessutom hann vi med ett styrelsemöte samma kväll. Efter kommunstyrelsemötet tog jag emot en delegation från Harbin i Kina innan jag gick vidare till vårpremiären av  Pubkväll med Ulf och Henrik. Trevlig träff med många skoj samtal.

 

Tydligt ställningstagande för Trelleborgs kommuns utveckling. 47 för utveckling, två mot, två vågar inte utveckla.

Tydligt ställningstagande för Trelleborgs kommuns utveckling. 47 för utveckling, två mot, två vågar inte utveckla.

 

I torsdags varjag i Stockholm på SKL där vi träffades i det nystartade nätverket kring medborgardialog i landsting och regioner. Många bra och trevliga samtal med intressanta tankar och inspel. Ser verkligen fram emot fortsätta diskussionerna i detta nätverk. Fredagen blev en heldag kring kommunens ekonomi. Blir riktigt glad och stolt när jag hör hur framstående Trelleborg är på arbetsmarknadsområdet. Vettig politik från tidigare som skapat förutsättningarna för succé idag. Ett välbesökt Öppet hus med riksdagsledamot Anders Hansson (M) under lördagen. Öppet hus och Pubkväll är två viktiga delar i vår öppenhet och tillgänglighet gentemot väljare och medborgare. Lördagen avslutades med en trevlig mysig vigsel. Söndagen blev en heldag med fokus på återhämtning och berättelser från New York.

 

 

Nu är jag redo för en ny veckas utmaningar. Vad för kul händer i vecka 10?

 

Måndagen den 7 mars

Budgetmötet Vårberedningen i Trelleborgs kommun

Rotary

 

Onsdagen den 9 mars

Regional UF-mässa på Emporia – Malmö

Träff med Moderaterna på SKL med föredrag av partiledare Anna Kinberg Batra – Stockholm

 

Torsdagen den 10 mars

Förmöte inför beredningarna på SKL – Stockholm

Beredningen för demokratifrågor på SKL – Stockholm

 

Fredagen den 11 mars

Styrelsemöte med SYSAV – Malmö

Studiebesök på Protega  i Trelleborg

 

Lördagen den 12 mars

Sydskånska nationens bal Knävlingagillet – Lund

 

Söndagen den 13 mars

Musik och poesiafton i Sankt Nicolai kyrkan i  Trelleborg där jag bland annat kommer tala och läsa dikter.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s