En vecka med utblickar – vecka 11

En vecka med utblickar – vecka 11

 

Jag har haft en riktigt kul vecka. Nåja, början var mest bara seg med en intetsägande vårberedning av budgeten. Tråkigt att de som sitter på all makt och pöser bara väntar att någon annan ska komma och lösa deras problem. Kanske hög tid att vissa börjar leverera något tillbaka till trelleborgarna än bara sitta och få betalt för att inte göra något. SUCK!

Lite mer action blev det längre fram i veckan. Jag fullgjorde mitt uppdrag och gav respons på ett antal affärsidéer som ställer upp i Venture Cup. Fick möjlighet att besöka det regionala UF-mässan som även i år var förlagd till Emporia. Det är lika roligt, oavsett om det är via Venture Cup eller UF, att se folks kreativitet och vilja att komma på nya affärsidéer. Det är sånt som lovar gott för framtiden.

Upp till Stockholm för ett inspirerande tal av vår partiledare Anna Kinberg Batra. Jag har tidigare varit tveksam, men för varje gång hon framträder blir hon bara bättre. Riktigt glad att jag kan se denna utveckling och ser fram emot att få kämpa för valseger i valet 2018 tillsammans med henne. Beredningen för demokratifrågor hade möte under torsdagen. På fredag förmiddag var det tid för SYSAV AB och styrelsemöte där. Eftermiddag besökte jag Protega AB i Trelleborg som gör brandskyddsfärg. Ett spännande företag i kommunen som hör till doldisarna. Intressanta idéer för framtiden som gör att de kanske blir lite mer synliga.

Knävlingagillet var den stora händelsen på lördagen. Sydskånska nationen i Lund hade sin årliga bal. Denna gång på Grand hotel. Själv åkte jag tåg både dit och tillbaka. Förvisso missade jag nog någon timme av vilt festande, men som gammal gubbe får man sätta komfort före fest.

 

Jag är väldigt glad över att jag fick frågan att under söndagens musik- och poesiafton i Sankt Nikolaikyrkan läsa dikter av Birgitta Sandblom. Höll ett uppskattat minnestal över henne. Det var en riktigt trevlig och fin avslutning på en bra vecka. Ser mer glädje fram emot kommande veckas utmaningar.

 

Måndagen den 14 mars

Besök hos tandläkaren

Intervju med anledning av Trelleborgs kommuns agerande kring höstens flyktingmottagande Trelleborgs kommuns revisorer intervjuar

Träff med valberedningsrepresentant inför årsmötet i Moderaterna i Trelleborg

Besök från Kina

Rotary
Föredrag av fotograf Peter Löfqvist kring projektet 7M

Reser till Rostock

 

Tisdagen den 15 mars

Union of the Baltic Cities konferens i Rostock kring flyktingmottagande och integration

 

Onsdagen den 16 mars

Union of the Baltic Cities konferens kring flyktingmottagande och integration – Rostock

 

Torsdagen den 17 mars

Styrgruppen för Hälso- och Trygghetsrådet i Trelleborg

Vigslar

Möte i Trelleborgs hamns infrastrukturgrupp

Årsmöte med Moderaterna i Trelleborg

 

Fredagen den 18 mars

Kommunledningskonferens – Lund

 

Tal av mig under musik- och poesiafton i Sankt Nikolaikyrkan

Tal av mig under musik- och poesiafton i Sankt Nikolaikyrkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s