Kul kort vecka – vecka 19

Kul kort vecka – vecka 19Kort och kort. Denna vecka har sju dagar precis som förra veckan, som också var kort. Det är väl mer arbetsveckan som kan ses som kort.

Måndagen började med en träff med kommunens revisorer. Det handlade om kommunstyrelsens uppsiktsplikt. Ingen överraskning när jag säger att jag tycker den är något bristfällig. Kvällen innebar som vanligt gruppmöte med Moderaterna, med något ovanlig men bra start. En diskussion kring hbtq-frågor och hur de hanteras och inte hanteras i Trelleborg. Mycket kvar att göra. Öppenhet är en del av vår värdegrund. Behöver arbeta på att göra den till mer än ord.

Diskussion kring HBTQ-frågor hos Moderaterna i Trelleborg

Tisdagen var jag mest på vift. Två möten i Malmö, båda kopplade till Demokratiberedningen i Region Skåne. Först presidiemöte kring vårt yttrande om Demokratiutredningen sen en träff med företrädare från Kollektivtrafiknämnden. Kvällen avslutades med årsstämma för Sparbanksstiftelsen Öresund/Finn. Det har blivit ett par stämmor över åren men detta var min sista som huvudman.

Kommunstyrelsen möttes under onsdagen. Lyckades hinna med en vigsel i strålande sol ute på den sydligaste platsen i Smygehamn innan det var dags för studiebesök på det snart färdiga Rättpsykiatriska centrum som byggs i Trelleborg. Verkligen roligt att se denna fina byggnad snart klar. Ser fram emot invigningen i september. Efter det en träff med Lärarnas Riksförbund kring lärarlönerna i Trelleborg. Kvällen avslutades med en välbesökt och trevlig Pubkväll med De borgerliga.

Kommunstyrelsen på besök på den snart klara rättspykiatriska kliniken i Trelleborg

Innergården på den Rättspsykologiska kliniken

Två vigslar till under veckan hanns med, en på fredagen och en på lördagen. Lördagsvigseln förrättades en timme innan jag hoppade på Pågatåger från Trelleborg till Barcelona, via Copenhagen Airport så klart.
Denna vecka bjuder på

Måndagen 9 maj

Barcelona


Tisdagen den 10 maj

Andorra la vella


Onsdagen den 11 maj

Barcelona


Torsdagen den 12 maj

Studiebesök på Palliativa avdelningen i Malmö

Demokratiberedningen i Region Skåne – Malmö

Regionfinal Venture Cup – Helsingborg


Fredagen den 13 maj

Föredrag om kommunens organisation och politik på Söderslättsgymnasiet

Seminarium kring Våldsbejakande extremism


Söndagen den 15 maj

Vigsel

Ständigt pågående bygge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s