Fulltecknad vecka 24

Fulltecknad vecka 24

 

Veckan jag nu lämnar har varit på ett sätt lugn, men samtidigt väldigt händelserik. Medvetet lugn, eftersom jag visste inte alls hur jag skulle må efter min ögonoperation. Ställde in en hel del möten bara för att ha fullt fokus på återhämtning. Så, ur ett professionellt perspektiv var veckan lugn. Ur ett personligt perspektiv var den full av känslor för mitt nya glasögonlösa liv. Extra roligt var det att komma på återbesöket som var bokat sju dagar efter operationen och inse att jag nu ser bättre än jag gjorde före operationen.

Men, jag har inte bara legat på soffan och återhämtat mig. Tre vigslar klarades av. En förberedande intervju inför ett seminarium jag ska delta vid under Almedalen. Styrelsemöte både för Samordningsförbundet i Trelleborg och ett extra möte med kommunstyrelsen. En planeringslunch inför året som programmakare i Rotary och en lunch med nya företagare i Trelleborg med omnejd. Tror och hoppas att jag kunde ge några tips på vägen till företagarna där. Kul var också att vara med när nya Casablanca slog upp portarna och i gott sällskap kunde god mat avnjutas och öppningsmatchen i fotbolls-EM kunde beses.

Veckans roligaste var sommaravslutningen vi hade med De borgerliga. Föredrag om hur Sjöstaden ska kunna bli verklighet. En konsultrapport framtagen av SWECO på beställning av Trelleborgs Hamn AB, som visar på en rimlig uppskattning av både vad det kommer kosta och vilket tidsperspektiv vi bör ha. Drygt 50-talet moderater och liberaler möttes på (M)ötesplatsen och hade trevligt. Jag hade tagit på mig uppdraget att fixa mat. Är själv väldigt nöjd och med tanke på att det inte blev mycket kvar, antar jag att det uppskattades.

 

Bra att jag samlade krafterna förra veckan, för veckan som kommer behöver all kraft som finns.

 

Måndagen den 13 juni

Möte med banken för att få tillgång till konto och annat ekonomiskt som är bra för en kassör att ha. Jag är numera kassör för Synskadades förening i Trelleborg med omnejd.

Pressvisning av #minSjöstad

Lansering av #minSjöstad

 

Tisdagen den 14 juni

Nordic Safe Cities – Köpenhamn.
Möte arrangerat av Nordiska rådet och jag är där som representant för Sveriges Kommuner och Landsting (SKL)

Uppstartsmöte med programgruppen ”Levande Trelleborg” inom Moderaterna i Trelleborg inför valet 2018

 

Onsdagen den 15 juni

CIVISAM – Konferens kring att designa möten och dialogprocesser för ökat medskapande med civilsamhället. Konferens arrangerad av SKL i Stockholm

 

Torsdagen den 16 juni

Frukostmöte #trelle0745 i Trelleborg

Möte med Demokratiberedningen i Region Skåne – Malmö

Styrelsemöte med Moderaterna i Trelleborg

 

Fredagen den 17 juni

Kommunsamråd kring kollektivtrafiken – Malmö

Vigsel

Varannan vatten till studenterna på Söderslättsgymnasiet

 

Lördagen den 18 juni

Vigsel

Invigning av Lilla Beddinge Teater

 

Blev glad och överraskad när en bukett kom till Rådhuset. Ett TACK från Go Safe UF som jag varit rådgivare till under året. Riktigt kul att få ett TACK!

Blev glad och överraskad när en bukett kom till Rådhuset. Ett TACK från Go Safe UF som jag varit rådgivare till under året.
Riktigt kul att få ett TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s