Sommar, sommar, sommar!

Sommar, sommar, sommar!

Midsommar står om hörnet och väntar. Efter midsommar går Sverige in i semestertider, så även politiken i stor utsträckning.

Jag tycker att så här långt i år har vi haft många bra aktiviteter tillsammans. Helt otroligt roligt var att vi var drygt 50 personer när vi hade sommaravslutning tillsammans med Liberalerna med föredrag kring förverkligandet av Sjöstaden. Bra uppslutning har det även blivit på den digitala plattform för medborgerligt samtal och engagemang som skapats på Facebook, på sidan Min sjöstad.

Våren har också varit en aktiv tid inom politiken. Många olika förslag har lämnats in via motioner. Vi ställer också många frågor kring den politik som bedrivs och även kring det som inte görs.

Sommaren kommer innebära tid då vi alla får en paus från det vardagliga. Ett bra tillfälle att ladda batterierna och skaffa ny energi. Med ny energi kommer också nya idéer för framtiden. Vi har tillsatt tre arbetsgrupper som har att arbeta med vårt kommande valprogram. Det kan tyckas att det är till att vara ute i väldigt god tid. Bättre att vara ute i god tid för att ha gott om tid för diskussioner och samtal med medborgarna. God tid att tänka och förbereda ett bra valprogram som har de relevanta lösningarna på samhällsproblemen. Det skapar grunden för en bra politik och valseger 2018.

Efter sommaren kommer Blå Trelleborg omvandlas till ett digitalt nyhetsbrev som kommer komma ut regelbundet via e-post. Det gör att Veronica Rubin slutar som redaktör och Fredrik Schlyter slutar som distributör av Blå Trelleborg. Stort TACK för allt jobb ni gjort!

Jag vill också passa på och rikta ett TACK till alla förtroendevalda för det arbete som ni gjort i nämnder och styrelser under våren. Stort TACK även till alla medlemmar för ert engagemang och att ni kommer på alla våra olika aktiviteter.
 

Jag önskat er alla en riktigt skön, kul, solig och trevlig sommar!

 

Denna text skickades ut som sommarhälsning till medlemmarna i Moderaterna i Trelleborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s