Återvänder till verkligheten i vecka 33

Återvänder till verkligheten i vecka 33

 

Jag ska erkänna att jag är överraskad. Positivt överraskad. Söndagen den 14 augusti genomfördes Trelleborg Pride och det gick över förväntan bra. Så otroligt många som kom och ställde upp. Gick i paraden. Tittade på. Besökte Stadsparken och hade trevligt tillsammans. Verkligen roligt att se. Extra kul var det att vi var ett 25-tal moderater som gick med i paraden och visar att vi står upp för alla människors lika värde. Med anledning av Trelleborg Pride har jag skrivit För allas lika rätt.

 

Veckan började i Kosovos huvudstad Pristina. Om denna resa kommer jag skriva senare. Tyvärr så var det inte en resa som jag har många glada minnen från. En resa som började dåligt och sen aldrig riktigt rättade till sig. Jag har i alla fall besökt Pristina och sammanlagt blev det huvudstad nummer 37 av de 50 Europeiska huvudstäder som finns att besöka.

 

Veckan innebar en mjukstart av möten. Vi träffades i infrastrukturgruppen i Trelleborgs Hamn AB för att diskutera de olika frågorna och utmaningarna vi står inför där. Lördagen innebar en hel del körande över Söderslätt. En vigsel på Jordberga slott, en hemlig överraskningsvigsel på Gislövs läge och en överraskningsvigsel till i Lilla Beddinge. Verkligen roligt att vara med och planera med paren för att hitta en bra överraskning. Så kul att vandra in och förvandla en vanlig fest bland vänner till en vigsel. Har verkligen varit en kul helg.

 

Veckan som kommer bjuder på

 

Måndagen den 15 augusti

Lunch med besök från Kaliningrad som ska studera Trelleborgs kommuns miljöprojekt, bland annat alg-biogas-projektet i Smygehamn.

Studiebesök på Sodalicious, läskfabriken i Trelleborg

Rotary

 

Tisdagen den 16 augusti

Skånemoderaternas arbetsgrupp Landsbygd sammanträder – Malmö

 

Torsdagen den 18 augusti

Årsmöte med MUF Trelleborg – nu startar föreningen upp

 

Fredagen den 19 augusti

Min Far fyller 75 år

 

Söndagen den 21 augusti

Internat med Allians för Skåne

 

Från höger till vänster står vi samlade för allas lika värde. Miljöpartiet, Centerpartiet, Socialdemokraterna, Liberalerna, Vänsterpartiet och Moderaterna

Från höger till vänster står vi samlade för allas lika värde.
Miljöpartiet, Centerpartiet, Socialdemokraterna, Liberalerna, Vänsterpartiet och Moderaterna

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s