Intresse för vision och värdegrund

Intresse för vision och värdegrund

Idag besöktes Trelleborg av en delegation från Shouzhou i Shanxiprovinsen. 

Delegationen var under ledning av Zhang Lixin, Deputy Mayor, Shuozhou municipal government of Shanxi Province. Övriga i delegationen var Wang Yue, vice Mayor, Shuocheng district of Shuozhou Municipal People’s Government, Hong Zhanyin, Director, Suocheng district Coal Industry Bureau of Shuozhou City, Pei Ye, Director vid Shuocheng District Forestry Bureau of Shouzhou city, Zhang Yixin, Director vid The appearance of the City Management Bureau of Suocheng district i Suozhou city samt Yang Yongsheng, Director vid Suocheng Tourism Bureau of cultural relics i Shouzhou City. 

Delegationen från Shuozhou

Delegationen fick  en grundläggande information om Trelleborgs historia, organisation och framtidsplaner.Det som fick deras uppmärksamhet var vår vision ”Trelleborgs kommun ska vara en framgångskommun med hög livskvalitet och långsiktigt hållbar tillväxt”. De tilltalades också av vår värdegrund, ÖRA – Öppenhet, Respekt, Ansvar. 

Något som ofta väcker diskussioner är dels vår omsättning på två miljarder dels antalet anställda på drygt 3 800 personer. Det som låg bakom att det blev diskussion denna gång var att Shouzhou har omsättning i motsvarande storlek, men inte samma antal anställda. Staden har en befolkning på drygt 510 000 jämfört med Trelleborgs dryga 44 000  personer.

En reaktion på ”Intresse för vision och värdegrund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s