Snart är julen här – vecka 47

Snart är julen här – vecka 47

 

Årets festligaste vecka lägger jag bakom mig. Först ut i festligheterna var Gasellgalan i Malmö när Dagens Industri utser de företag som har haft bäst tillväxt under årets som gått i Skåne och Blekinge. Kul att två företag hemmahörande i Trelleborgs kommun fanns bland de 111 företag i Skåne som Gasellföretag. Än roligare var det att Reppu Svets & Montage AB hamnade på plats åtta i Skåne. Stråheds i Anderslöv kom på plats 36, vilket också är en bra placering.

Festligheterna fortsatta på torsdagen då det var dags för Trelleborgsgalan. Fantastiskt roligt att galan fortsätter och kul att så många duktiga personer finns i kommunen. Många nominerande och många vinnare. Grattis till alla 🙂

Veckan i övrigt var full av möten, både interna möten och med externa parter. En delegation från Kina, från staden Shouzhou i Shanxiprovinsen var på besök. En mycket engagerad och intresserad delegation som ställde många frågor.

Gjorde förresten ”comeback” i kommunstyrelsens arbetsutskott under onsdagen. Jag som person kom tillbaka dit, men det var i en helt ny roll, tjänstemannarollen. Fick föredra mitt första ärende som tjänsteman som ska behandlas politiskt. Fick också möjlighet att informera om läget i näringslivet i kommunen.

 

Veckan som kommer bjuder på

Måndagen den 21 november

Stabsmöte

Näringslivsutskottet

Styrelsemöte med Rotary

Årsmöte med Rotary

 

Tisdagen den 22 november

Studieresa till Kungsbacka

 

Onsdagen den 23 november

Studieresa till Kungsbacka

 

Torsdagen den 24 november

Besök från Kina

Möte i Etableringsgruppen

Min första träff som mentor åt en ensamkommande kille

 

Fredagen den 25 november

Träffar AB TrelleborgsHems ledningsgrupp för samtal kring näringslivsfrågor

Möte kring tillgänglighet och näringsliv

 

Lördagen den 26 november

Siste Novemberfirandet vid Akademiska Föreningen med spexet Cook

 

Söndagen den 27 november

Första advent och därmed Julskyltningssöndagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s