Vilken underbar vecka. Vad kommer vecka 4 bjuda på?

Vilken underbara vecka. Vad kommer vecka 4 bjuda på?

 

När jag ser tillbaka på veckan som varit funderar jag över om jag verkligen hunnit med allt det som min kalender tyder på. Jag utgår ifrån det, för jag har inget minne av att jag levt i två veckor samtidigt.

Många bra möten internt. Utvecklande, intressanta och energigivande. Allt från diskussioner kring Kuststad 2025, Almedalen och inkubatorverksamheten till upphandlingar, näringslivsmässan, tillgänglighet och etableringsfrågor. Dessutom har jag haft tid att göra två företagsbesök och ta emot ett besök från Kina. Besöket från Kina var en delegation från Yunnanprovinsen och det blev mycket diskussion kring infrastruktur, behov och finansiering. Under onsdagen fick jag möjlighet att besöka Larssons begravningsbyrå & juridik. På torsdagen var jag hos Order of Gents. Fick också träffat min adept i torsdags och bilen klarade besiktningen i tisdags.

Lunds universitet firar i år 350 årsjubileum. Bland de saker som händer så arrangeras en jubileumskurs och onsdagskvällen blev något annorlunda. Denna kvällar var den första kvällen då jubileumskursens genomfördes och kön till Palestra var lång när jag kom tio i sju till kursen som började kl 19. Tursamt nog vände jag inte på klacken och körde hem igen utan ställde mig i kö. Fick reda på att de satt in en extra föreläsning, för första var fullsatt. En intressant föreläsning om konsten att njuta. Och, på sitt sätt är det en konst att finna njutning en onsdagskväll i en föreläsning efter att ha köat i ett småkallt regnigt Lund, druckit kaffe i en timme medan man väntar. Men jag ångrar mig inte.

Veckan innebar också att julen plockades bort från hemmet. Nu är det bara elva månader kvar tills tomtarna ska upp igen.

 

Vad kommer då vecka 4 bjuda på?

 

Måndagen den 23 januari

Möte med Trelleborg AB

Träff med lantbrukare i Trelleborgs kommun

Telefonmöte med Bisnis Analys Sverige

Rotary – talare, kommunstyrelsens ordförande i Vellinge, Carina Wutzler

 

Tisdagen den 24 januari

Möte med projektet Skola-Arbetsliv/näringsliv

Internt möte kring W3D3 och ärendehanteringen

Kreativ lunch kring Trelleborgs näringsliv och framtid

Trelleborg Advisory Board

 

Onsdagen den 25 januari

Avstämningsmöte inför lunchen med lokala logistikföretag

Träff med Svedala kommuns näringslivsansvarige

Möte kring utvecklandet av kontakter med Kina

Träff med min adept

 

Torsdagen den 26 januari

Informationsmöte kring biogascenter och Dalköpingeån

Konferensen Export Boost  – Malmö

Premiär – Book of Mormon – China teatern, Stockholm

 

Fredagen den 27 januari

Möte kring företagspriserna på Trelleborgsgalan

Möte med Trelleborgs museum

Vigsel

MusicQuiz på Restaurang Strandgatan 32, Dannegården

 

Lördagen den 28 januari

Nordiska Mästerskapen i taekwondo, Söderslättshallen

 

Tomtarna är samlade. Nu får de vila i elva månader.

Tomtarna är samlade. Nu får de vila i elva månader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s