Påsken är nära – vecka 15

Påsken är nära – vecka 15

En vecka som börjar med ens födelsedag kan väl knappast börja bättre? Det är lika fantastiskt varje år med alla hälsningar som kommer, både i verkliga livet och via sociala medier. Så många som har koll på en. I alla fall som väljer att uppmärksamma dagen. Helt otroligt. Är väldigt glad och tacksam, överväldigad över att så många har koll. Det är sånt som värmer en gammal mans hjärta 🙂  ❤

I veckan gjorde jag slag i sak. Jag köpte mig en ny dammsugare. Den gamla var halt och lytt och tjänat mig hyffsat väl i femton år. Med hjälp av presentpengar från föräldrarna så har en ny maskin införskaffats. Bra drag i denna maskin men tyst som bara den.

Den nya dammsugaren har nyss kommit hem.
Vik hädan dammråttor!

 

Till följd av att Svenska damlandslaget i fotboll är i Trelleborg kunde vi inte genomföra vårt möte i Rotary på ordinarie plats. Vi fick bege oss till Trelleborgs golfklubb. Kvällens föredrag handlade om bärgningen av den DC3:a som sköts ner under Kalla kriget. Efteråt, i den vackra vårkvällen, kunde jag ta en liten tur ut och titta på de många svanar som simmade runt i vattnet utanför golfklubben. Så rofullt.

Två frukostmöten denna vecka. Lustigt nog var första frukostmötet på Trelleborgs Golfklubb på tisdagen. Kunde nästan sovit över där. Det var ett antal tjänstemän som träffade lokala företrädare för Fastighetsägarna Syd för att diskutera gemensamma frågor. Veckans andra frukostmöte var på Trelleborgen. En workshop kring Trelleborgs citys varumärke. Tjugotalet butiksägare, fastighetsägare och verksamhetsutövare hade hörsammat inbjudan och bidrog med kreativa tankar.

Näringslivsmässan. Budgeten. Parkeringsstrategi. Samarbete med Arbetsförmedlingen. Inkubatorverksamheten. Kontorshotell. Broschyr om näringslivet. Studiebesök. Industrinatten. Mäkla kontakter med Kina. Borde skriva näringslivspolicy. Möten med intresserade etablerare. Träffade företrädare för De borgerliga i Samhällsbyggnadsnämnden. Pust! Vilken vecka. Många möten. Många bollar i luften. Många intressanta samtal. Många utvecklande tankar. Fick också möjlighet att gå på en förmiddag om hur digitaliseringen och automatiseringen kan användas inom den offentliga sektorn. Roligt att det är Trelleborgs kommun som står för denna djärva utmanande utveckling.

Intressanta möten drog över tiden så jag fick aldrig chans att lyssna till landslagstränare Pia Sundhage och hennes föredrag om ledarskap. Däremot fick jag tid över att, som en del i jubileumskursen vid Lunds universitet, se teaterpjäsen Berusade. Studenter vid Teaterhögskolan visade upp sitt examensarbetet. De spelade bra, men pjäsen var inte alls i min smak.

Under lördagen träffade jag valberedningen för Sydskånska nationen. I söndags besökte farbror Stewen oss, vilket var trevligt. Full vecka med andra ord.

 

Den fulltecknade veckan fortsätter i vecka 15

Måndagen den 10 april

Möte kring Sjöstaden Etapp 0

Möte kring IC Trelleborg

Träffar Heimstaden och pratar om tillgänglighet

Akademiska Föreningens överstyrelse

 

Tisdagen den 11 april

Frukostmöte med Trelleborgs Företagarklubb

Föredrag om Trelleborg på Manpower

Studiebesök på Mittelbron som en del av Sjöstaden Etapp 0

En första träff kring handlingsplanen utifrån Förenkla – helt enkelt

Valberedningen på Sydskånska nationen

 

Onsdagen den 12 april

Möte kring Skåne Innovation Week. Något för Trelleborg?

Studiebesök på World Trade Center i Malmö

Telefonintervju kring Trelleborg Tillsammans

Revision av Föreningen Trelleborgen i Trelleborg

 

Torsdagen den 13 april

Invigning av Konstutställningen på Valengallerian

Etableringsgruppen

 

Fredagen den 14 april

Invigning av Konstutställningen på Valengallerian

 

Sen är det PÅSK

 

Inte påskharen däremot två kaniner på Trelleborgen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s