En vecka med inspiration – vecka 19

En vecka med inspiration – vecka 19

Maj började med fullt fokus på Kuststad 2025. Två möten som i sig var bra och kreativa kretsade kring vårt stora framtidsprojekt. Fick dessutom möjlighet att avsluta tisdagen med ett bra möte med kreativa personer som har tankar kring vår näringslivsstödjande verksamhet. Många bra inspel som ska kopplas samman till något större.

Onsdagen blev intensiv. Först ett möte med företrädare för Valengallerian inför Skåne Innovation Week för att sedan hasta vidare till Televes, gamla MACAB, för ett företagsbesök. Väldigt intressant att höra planerna för framtiden för det gamla Trelleborgsföretaget som nu är en del i en europeisk koncern. Dagen gick sedan över i mässan Mitt företag. En bra inspirerande eftermiddag som har fokus på företagaren, inte bara företaget. Om företagaren mår bra går det bättre för företaget – så skulle jag vilja sammanfatta dagen. Kloka inspel och tankar och många trevliga samtal under dagen.

Torsdagen började med Trelleborgs FF:s affärsnätverk och frukostmöte där. Roligt var att jag vann visitkortstävlingen och är nu stolt ägare till en TFF halsduk.

Vinnare 🙂

På väg tillbaka till Rådhuset passade jag på att besöka nyöppnade Bistrå ångkvarnen. Ett välkommet nytillskott till restaurangvärlden i staden. Frukost, fika, lunch, middag, afterwork – allt finns där. Ser fram emot att få besöka stället och njuta av godsakerna.

Dagen i övrigt var full av möten och arbete. Fick tack och lov på sommardäcken på bilen denna dag. Dagen avslutades där den började på Restaurang Strandgatan 32, Dannegården. Styrelsemötet med SRF Trelleborg med omnejd var förlagt där. Bra möte med en trevlig styrelse,

Fredagens förmiddag ägnades åt kommunledningsförvaltningens förvaltningsträff. Vi började strukturera tankarna kring verksamhetsplanen för 2018 och gick igenom den inte allt för smickrande medarbetarundersökningen. Möten, möten, möten och två invigningar, en vigsel blev fredagseftermiddagen. Öppet hus hos Bjurfors som nu flyttat in i nya större lokaler och Casa Blanca som öppnade i helt nyrenoverade lokaler vid Stortorget. Även detta ett välkommet tillskott till restaurangvärlden i Trelleborg. Fräscha, snygga och moderna lokaler.

 

Tyvärr bjuder inte kommande vecka på några invigningar, men en hel del spännande möten är inbokade.

Vecka 19

Måndagen den 8 maj

Måndagsträff med Föreningen Gamla Trelleborg

Konstituerande styrelsemöte i Föreningen Gamla Trelleborg

Möte kring näringslivet på landsbygden i Trelleborgs kommun

Trelleborgs FF:s business lunch

Träff med företrädare för Bildningsförvaltningen kring Industrinatten

Jubileumsföreläsning på Lunds universitet – Kärlek, intimitet och familjebildning i det könsskeva Kina

 

Tisdagen den 9 maj

Second Sweden China Green Cooperation Conference – Stockholm

 

Onsdagen den 10 maj

Second Sweden China Green Cooperation Conference – Stockholm

Stora Samhällsgalan på Berns i Stockholm

 

Torsdagen den 11 maj

Träff med Rasmus Mononen

Etableringsgruppen

 

Fredagen den 12 maj

Frukostmöte med företrädare för industrin i Trelleborg

Möte med Bergkvarabuss och Skånetrafiken kring kollektivtrafik och arbetsplatser

Möte – Trelleborg som regional kärna

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s