Ännu en spännande vecka på gång – vecka 24

Ännu en spännande vecka på gång – vecka 24

 

Veckan jag nu lägger bakom mig har varit rörig. Alltså inte på något negativt sätt, men det har varit klämdagar, helgdagar och arbetsdagar om vartannat. Veckan började med fullt ös. Träffade min tandläkare som än en gång blev besviken. Fastän han grävde och grävde hittade han inga hål i tänderna. Himla kul att inte ha haft ett endaste hål någon gång i tanden.

Måndagen var rätt lugn på mötesfronten eftersom många var lediga. Fastän det var öppet hus på Rådhuset var det färre personer i rörelse. Hade bra möten och lyckades arbeta undan en hel del. Dagen avslutades med en vigsel ute i Smyge, på stranden i strålade sol.

Nationaldagen firades med att jag stod under några timmar för Rotary och visade upp det tält och vad som i övrigt finns med i en Shelterbox.

Torsdagen var en mycket märklig dag. Fulltecknad varje minut från tidiga morgon till sena kvällen. Var nästan dubbelbokad hela tiden och ständigt på väg. Dagen började med en succé. Näringslivsfrukosten #trelle0745 var välbesökt och innehållet blev riktigt bra och intressant. Mats Ohlsson från Skånetrafiken och Peter Landgren från Landgrens berättade om hur Pågatågen till Trelleborg blivit en succé. De gav båda ett historiskt perspektiv och framtidsspaningar i sina inlägg. Ditte Fagerlund från AB Visit Trelleborg berättade om vad som var på gång den kommande turistsäsongen.

En kul avslutning på dagen blev när jag fick möjlighet att besöka Rumeriet som hade ett kundevent med Carolina Gynning på besök. Otroligt många besökare där. Många nya ansikten och en affär som var full med folk. Kunde inte stanna så länge eftersom jag skulle på middag med gänget från Kuststad 2025 och Bryssels stadsarkitekt Kristiaan Borret.

Den officiella arbetsveckan slutade på fredagen efter ett antal bra och givande möten, både internt och med externa parter. En vigsel hanns också med. Roligt var det att brudgummen var från Dalarna och jag fick en dalahäst som tack för min insats. Kul minne.

Dalahästen

Under söndagen tog jag emot en delegation från Anhuiprovinsen i  Kina. Vi lyckades inte få ihop en annan tid än denna, så det är klart att man ställer upp även en söndag och berättat om Trelleborg. De var väldigt intresserade av hur en kommun styrs. De fick förhoppningsvis bra insikter i ansvarsfördelning mellan kommunfullmäktige, kommunstyrelse och nämnder samt skillnad på politiker och tjänstemän.

Delegationen från Anhuiprovinsen i Kina

Nu vänder vi blad och blickar in i vecka 24

 

Måndagen den 12 juni

Möte på Prestando

Planeringsmöte kring ett EU-finansierat projekt

Planeringsmöte inför en vigsel

Rotary med föredrag kring att vara en gentleman av VD Martin Karlsson från Order of Gents

 

Tisdagen den 13 juni

Macedonia 2025 Forum – Business communities’ outreach. Konferens i Stockholm

 

Onsdagen den 14 juni

Träff med Jörgen Wahl

Lunchmöte med 24Trelleborg

Avstämningsmöte med kommundirektören

Rotary Foundation 100 års jubileum i Köpenhamn

 

Torsdagen den 15 juni

Frukostmöte med föredrag av Sarah Wittbom

Intervju kring ledarskap

Styrelsemöte i NyföretagarCentrum Öresund – Malmö

Sommaravslutning med NyföretagarCentrum Öresund – Malmö

 

Fredagen den 16 juni

Träffar koncernledningen för Trelleborg AB med kommunstyrelsens ordförande

Besök från Yinzhou i Kina

Varannan vatten till studenterna på Söderslättsgymnasiet

 

Balkongen är sommarklar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s