Snart semester – vecka 28

Snart semester – vecka 28

 

Ja, snart kommer även jag gå in i den semesterdvala som breder ut sig över vårt land. Snart kommer även jag göra mina försök att sitta i en solstol och njuta av livet. Dock lovar jag er att det kommer inte förekomma en endaste bild på mina fötter i en solstol på stranden. Har så mycket bättre saker att fotografera.

Veckan som gick dominerades helt av Almedalen. Som alltid trevligt och givande att komma dit. Underhålla gamla kontakter och skapa nya. Få nya perspektiv på olika företeelser och få möjlighet att utveckla sig. Dock börjar jag fundera mer och mer över om jag som person får ut motsvarande vad jag privat satsar ekonomiskt på att vara där. Vi får se om detta var sista gången i Almedalen för min del eller om det blir en tur även nästa år.

Väl åter i Trelleborg var det full fart under fredagen. Dagen började med ett bra telefonmöte kring kommunens internationella relationer med Lena Bäcker. Väldigt många tankar kom igång för framtiden. Ett möte efter det kring uteserveringar och sedan ett internt avstämningsmöte kring Citysamverkan gjorde att det var dags för lunch. En lunch jag hade den stora glädjen att få äta med Sarah Wittbom. En otroligt spännande person, nyinflyttad till Trelleborg med många spännande idéer och kunskaper kring e-handel. Snacka om att ha haft en förmiddag full av bra inspirerande möten.

Lunchen drog av naturliga skäl ut på tiden. Jag fick sedan hasta iväg från Rådhuset för att hämta papper och vigselboken inför eftermiddagens vikingavigsel på Trelleborgen. Lite bråkigt väder men vigseln blev vacker i år också. Önskar Tomas och Linda lycka till i framtiden.

Under lördagen passade jag på att sortera och ordna upp efter Almedalen, ladda batterierna och givetvis blev det besök på Trelleborgen också. Måste se om det finns några kul saker att köpa och se slaget. I år blev det inga inköp  men slaget var bra. Passade också på att läsa ikapp veckans tidningar och kunde med glädje notera att Trelleborgs Allehanda tagit in både reportaget om presidentbytet och bidraget till Lilla Beddinge Teater från Rotary.

Trelleborgs Allehanda om presidentbyte och bidrag till Lilla Beddinge Teater

 

Nu känner jag mig redo att ta mig an sista arbetsveckan före semestern.

 

Måndagen den 10 juli

Styrelsemöte med Trelleborgs Citysamverkan

Telefonmöte

Studiebesök på Sydkusten @Pillehill

 

Tisdagen den 11 juli

Avstämningsmöte kring vigslar

Möte med Rolf med tankar kring Smyge

Internt planeringsmöte med Cecilia Lejon

Träff med Alexander Klein på Swedbank

 

Onsdagen den 12 juli – fredagen den 14 juli

SEMESTER

 

Lördagen den 15 juli

vigslar

 

Välkomna till Trelleborgen säger borgherren och borgfrun

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s