Semester pågår – vecka 29

Semester pågår – vecka 29

 

I onsdags gick jag på semester. Nu är jag inte riktigt den typen av person som stänger ner helt och hållet. En sån som varken läser och svarar på e-post, sms eller lyssnar av telefonsvararen under ledigheten. Jag håller lite koll och städar undan de enklare frågorna. Skulle det innebära större arbetsinsatser så väljer jag att svara att jag har semester.  Men, eftersom så många har semester kommer inte många arbetsrelaterade meddelanden.

Innan jag checkade ut hade vi i måndags styrelsemöte i Citysamverkan och tog fram en plan för rekryteringen av en ny cityledare. Under veckan har jag också färdigställt annonsen till tjänsten. En del internt arbete, sånt som man gör före semestern, följde på detta innan jag hälsade på en av vinnarna i tävlingen ”Mitt företag”. Förvisso ligger Sydkustens at Pillehill precis utanför kommungränsen, men ibland måste man våga sig utanför. Tur att jag gjorde det för det var en väldigt trevlig och intressant eftermiddag tillsammans med Jannike, Johan och Quintus.

Tisdagen innebar en del möten. En del möten som handlade om avslut, en del förberedande för livet efter semestern. Känns bra att ha knutit ihop de flesta trådar inför ledigheten.

Sen blev det så klart en del arbete från hemmet under resten av dagarna.

Lördagen var en rolig dag. Jag hade fem vigslar, så det blev nästan en heldag i kärlekens tjänst. Två vigslar på Rådhuset, en i Fjärdingslöv och två i Beddingestrand. Den senare av vigslarna var en överraskningsvigsel som förrättades ute på bryggan vid Pärlan. Fem helt olika typer av vigslar, men väldigt roligt att få ha varit med på var och en av dem.

Vigsel vid Garnhuset i Beddingestrand

 

Veckan som kommer bjuder på

Måndagen den 17 juli

Semester

Planeringsmöte med Rotary inför det kommande året

 

Tisdagen den 18 juli

Möte med Tome K kring nystartat företag och dess etablering

Avstämningsmöte inför kryssningsfartygets anlöp

 

Onsdagen den 19 juli

Borgherren guidar grupper på tyska från kryssningsfartyget M/S Artania på Trelleborgen

Torsdagen den 20 juli och fredagen den 21 juli

Semester

 

Lördagen den 22 juli

Vigslar

Passade på att besöka Tullstorpsstenen mellan vigslar

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s