Vecka 30 innebär semester och vigslar

Vecka 30 innebär semester och vigslar

 

Veckan som gick innebar både full fart och full ledighet. Först ut på måndagen var ett besök från Kina. En delegation från Jilin-provinsen kom till Trelleborg för att få lära sig mer kring äldreomsorgen, vårt pensionssystem och utbildningssystemet. Jag hade bjudit med Ungdomsforum på denna träff. Hoppas det var uppskattat av båda parter. Det blev i alla fall naturligt att ungdomarna svarade på frågor kring hur det var i svenska skolan. Kul möte tyckte jag.

Jag hade dessutom två vigslar att förrätta denna dag. direkt efter besöket från Kina.  Och bilen skulle hämtas från service, som den för övrigt klarade galant och tydligen klarade den hybridtestet galant. Sånt blir man ju glad av.

Tisdag, onsdag och torsdag var helt enkelt bara lediga dagar. Kunde göra precis vad jag ville. Sånt kallas visst semester. Perfekt väder att njutas från balkongen.

Fredagen var det dags för en träff med Ungdomsforum. Denna gång träffade jag dem tillsammans med nio andra politiker, för att diskutera framtidsfrågor för Trelleborg men även de frågor som de kommer arbeta med under det kommande året. Lika energigivande varje år att träffa ungdomarna som valt att engagera sig i Ungdomsforum. Helt övertygad om att detta är rätta sättet att kanalisera ungas engagemang.

Det var en intensiv vigselhelg. En vigsel på fredagen och fyra under lördagen, varav tre förrättades inom en timme. Skönt att efter det få gå hem, duscha och gå iväg på en trevlig privat middag och bara ha det trevligt. Det är sånt som laddar ens batterier under sommaren.

 

Vecka 30 har få punkter men kommer bjuda på mycket spännande.

Måndagen den 25 juli

Semester

 

Tisdagen den 26 juli

Reser till Podgorica, Montenegros huvudstad, och nummer 36 av besökta Europeiska huvudstäder

 

Onsdagen den 27 juli

Podgorica

 

Torsdagen den 28 juli

Podgorica

 

Fredagen den 29 juli

Åker hem från Podgorica

 

Lördagen den 30 juli

Vigslar

 

Söndagen den 31 juli

Semester

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s