Nu lämnar jag Trelleborgspolitiken

Nu lämnar jag Trelleborgspolitiken

 

Ikväll var det kommunfullmäktigemöte. Många olika ärenden var att avhandla på mötet. Sist ut på dagordningen var punkten valärenden. Ett antal valärenden var valberedda, men platserna var inte vakanta. Jag tog till orda.

Jag inledde med att reflektera över att i just denna lokal, Rotundan, valdes jag till kommunstyrelsens ordförande 2006. Sedan 2002 har jag suttit i kommunfullmäktige men nu stundar nya tider. Den lapp som så många önskat att jag skulle skriva på, har ikväll skrivits på och lämnats in.

 

Begäran om entledigande

Från och med den 1 oktober 2016 är jag Trelleborgs kommuns näringslivschef. Med anledning av detta begär jag entledigande från samtliga politiska uppdrag utsedda av Trelleborgs kommuns kommunfullmäktige och kommunstyrelse per den 30 september.

Jag har haft många roliga trevliga, ibland svåra, stunder under mina år i Trelleborgspolitiken. Många glada minnen tar jag med mig från tider i både styrande ställning och opposition. Vill rikta ett tack till alla som på olika sätt varit med på denna fantastiska resa. Nu börjar en ny resa för mig och jag önskar alla förtroendevalda i Trelleborgs kommun lycka till på sin resa.”

 

Kommunen är en politiskt styrd organisation.
Tjänstemännen ska möjliggöra politiken och skickliggöra politikerna.

TACK och LYCKA TILL!

 

Nu tar jag ner skylten

Nu tar jag ner skylten

 

2 reaktioner på ”Nu lämnar jag Trelleborgspolitiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s