Succé från krog till arena – Viva la Pop

Succé från krog till arena – Viva la Pop

Lördagen den 24 september spelade Orup på Malmö Arena. Det var i princip samma show som jag såg för några år sedan på Hamburger Börs i Stockholm.

Roligt var att detta var första gången som jag varit på ett arrangemang på Malmö Arena efter det att Pågatåget kom till Trelleborg. Äntligen kunde jag, tillsammans med familjemedlemmar, testa tesen om att det är enkelt att ta tåget till Malmö Arena. Visst var det smidigt. På en halvtimme var vi på plats och kunde avnjuta en god middag på Malmö Arena, i restaurangen Palissad. En god vällagad trerättersmiddag där alla i sällskapet kunde dricka gott till. Ingen skulle ju köra hem.

Publiken är redo!

Om någon ber mig att nämna fem låtar av Orup måste jag tänka till. Ändå känns varje låt igen när han spelar. Stockholm, Magaluf, MB, Jagad av vargar, MB och många fler låtar sjöngs under kvällen. Duktiga musiker bidrog till showen och scenshowen är i princip den samma som under krogshowen i Stockholm. Mellansnacket är avslappnat och trevligt.

Ett oväntat inslag, lite smågullig, var ett frieri. Lite darr i både ben och på rösten hos friaren, men ett ja inför den månghövdade publiken blev det.
Jag är imponerad över att Orup har en förmåga att producera så många bra hitlåtar. Imponerande också är att så många kommer och njuter av musiken. En bra festlig kväll på Malmö Arena från en mycket duktig låtskrivare och artist.

UB  UB  UB  UB  UB  UB

Orup showar för fullt


Imponerade smidigt var det också att ta sig hem till Trelleborg. Showen slutade kl 21.45, tåget gick kl 21.55 och kl 22.25 var vi hemma i Trelleborg. Snabbt,smidigt och enkelt. Perfekt att ha så lätt att ta sig till bra underhållning på så nära håll. Tågen gick i tid och allt rullade på.

2 reaktioner på ”Succé från krog till arena – Viva la Pop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s