Nu vänds bladet

Nu vänds bladet

När detta nummer av Blå Trelleborg kommer ut är det inte många timmar kvar för min del som politiskt aktiv i Trelleborgs kommun. Den 30 september är min sista dag som aktiv politiker. Från den 1 oktober börjar ett nytt liv för mig. Jag träder in i rollen som tjänsteman i kommunen, Trelleborgs nye näringslivschef.

Jag har haft många roliga trevliga, ibland svåra, stunder under åren. Det har varit en lärorik och spännande tid för mig som person, både i styrande ställning och opposition. Vill passa på och tacka alla som varit med under dessa år och på olika sätt bidragit till min personliga och Trelleborgs utveckling.   När jag lämnar politiken finns många duktiga personer som tar vid.

Jag önskar er alla  LYCKA TILL och vill rikta ett stort varmt TACK för våra år tillsammans!

 

Texten skrevs för några dagar sedan. Nu är det bara minuter kvar…..

En reaktion på ”Nu vänds bladet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s