Full vecka av mäktiga möten – vecka 17

Full vecka av mäktiga möten  – vecka 17

 

Jag lägger en vecka av många spännande blandade möten bakom mig. Inspirerande och trevliga träffar. Den typen av möten som ger mer energi och tankar än stjäl energi.

Veckan började i kulturens tecken, med en pianokonsert i Sankt Nikolai kyrka med den internationellt erkände pianisten Francesco Attesti. En konsert arrangerad av min Rotary-klubb. Tyvärr en konsert som konkurrerade med både hemmamatch för Trelleborgs FF och Föreningen Gamla Trelleborgs årsmöte.

Tisdagen innebar många inspirerande möten i Parken. Först var det kring företagande och sen middag med Ungdomsforum. Verkligen energigivande möten, var och en på sitt håll. Onsdagen blev en heldag tillsammans med kommunstyrelsens arbetsutskott, först formellt möte och sen lekte vi krisledningsnämnd. Torsdagen blev överraskande kreativt förmiddag med riktigt givande spänstiga diskussioner med AB TrelleborgsHem kring deras roll i Trelleborgs utveckling. Efter att jag varit på Rotarymöte så tog jag mig en tur i det underbara vårvädret och tittade på västra delarna av vår underbara stad och kom i tid till Samordningsförbundsmötet.

SYSAV tog stora delar av fredagen, men kvällen avslutades med Pubkväll i Gärdslöv. Ett otroligt aktivt byalag som arrangerar många olika typer av aktiviteter. Kul att få ha upplevt en av deras pubkvällar, med god mat och trevlig stämning. På tal om god stämning så var det precis vad vi hade när De borgerliga träffades under lördagen för ett mingel. Ett fantastiskt roligt gäng att träffa och prata politik och lokala utvecklingsfrågor med.

 

Men, nu kör vi igång nästa vecka med….

 

Måndagen den 25 april

Samverkansmöte mellan Kommunförbundet Skåne och Region Skåne – Kristianstad

Protokollsjustering, Trelleborgs Hamn AB

Förmöte med De borgerliga inför kommunfullmäktige

Kommunfullmäktigemöte där bland annat mina frågor om grafiska profilen och ambitionerna för Trelleborgen ska diskuteras. Vi kommer även ta en diskussion kring bokslutet för kommunen 2015 och beviljandet av ansvarsfrihet.

 

Tisdagen den 26 april

Regionfullmäktigemöte – Kristianstad
Under mötet kommer jag i alla fall delta i två interpellationsdebatter, den ena kring ambulansens försämrade insatstider och den andra kring demokratiarbetet i regionen. Högst sannolikt kommer jag dyka upp i talarstolen gällande demokratiarbetet när årsbokslutet behandlas också.

 

Onsdagen den 27 april

Frukostmöte med Trelleborgs Företagarklubb

Informationsmöte kring Trelleborg som finskt förvaltningsområde

 

Torsdagen den 28 april

Demokratiberedningen i Region Skåne – Kristianstad

 

Lördagen den 30 april

Valborgsmässofirande på Trelleborgen med mig som värd för kvällen

 

Söndagen den 1 maj

Firande av Första (M)aj med regionråd Carl Johan Sonesson som håller tal på (M)ötesplatsen

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s